Ryggsekken

Ryggsekken 

er et symbol på den børa vi alle bærer. Når vi kommer til bålet så setter vi sekken fra oss. Vi har alle vårt å stri med og vi har alle vårt å by på. I sekken bærer vi alle erfaringene våre, alle minner, opplevelser og egenskaper er skjult der. I Medvandrerne tenker vi at det kan være fint å tømme sekken en gang i blant. Å sjekke innholdet. Og vi tror at det er best å begynne på toppen. Der man er og med det som er lettest tilgjengelig.

Når vi deler dette innholdet så forteller vi hvem vi er. Vi viser oss frem for hverandre og blir kjent. Og etterhvert som vi kommer lenger ned dukker det kanskje opp ting vi har glemt. Ting vi har holdt skjult. Ting vi ikke visste at vi gikk rundt å drassa på. Og kanskje ting vi burde kaste på bålet. Når ryggsekken omsider er tømt så kan vi se hva vi vil ta vare på. Hva vi trenger.

Men da har vi fått rydda og lufta litt. Og først da er det plass til nye erfaringer og opplevelser. Da er vi ofte ti kilo lettere og bedre rusta til å fortsette vandringa sammen.